Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει

 Breaking News

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει
15 Ιουνίου 2016

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρέλαβε από την Ε.Π.Ο. την αναλυτική κατάσταση της δύναμης αθλητών που έχει κάθε σωματείο ξεχωριστά και μπορούν τα σωματεία να παραλάβουν τις σχετικές λίστες από την γραμματεία της Ένωσης ή από την θυρίδα τους.
Τα παρακάτω σωματεία μας αγγίζουν τον απαγορευτικό αριθμό των 180 αθλητών που επιτρέπεται να έχουν στην δύναμη τους και θα πρέπει να προχωρήσουν σε ομαδική αποδέσμευση αθλητών, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μεταγραφές τους:

1. Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 181

2. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: 180

3. Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: 178

4. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: 178

5. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: 176

6. ΑΡΜΕΝΙΚΗ: 175

7. ΑΜΦΙΑΛΗ: 175

8. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: 173

9. ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ: 171

10. ΦΙΛΑΘΛΟΙ: 170

11. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:169

12. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: 167

* Η περίοδος που μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ομαδικές αποδεσμεύσεις είναι από την 1η Ιουλίου έως 31η Ιουλίου και από 1η Σεπτεμβρίου έως 30η Σεπτεμβρίου. Οι ατομικές αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Ιουλίου έως και την 31η Αυγούστου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα σωματεία θα πρέπει να ελέγξουν το δυναμολόγιο τους αφού αρκετά από αυτά βρίσκονται στο επιτρεπόμενο όριο των 5 αλλοδαπών άνω των 18 ετών που μπορούν να έχουν στην δύναμη τους κι ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να αποκτήσουν αλλοδαπό ποδοσφαιριστή, αν πρώτα δεν αποδεσμεύσουν.
Μάλιστα πέντε σωματεία μας κατά παράβαση της σχετικής μεταγραφικής διάταξης έχουν στην δύναμη τους περισσότερους από 5 ενήλικες αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

* Μετά από επαφή της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πειραιά με τον Δήμο Κερατσινίου/Δραπετσώνας και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Συράκου αναφορικά με τα γήπεδα που βρίσκονται στην περιφέρεια της, υπήρξε ενημέρωση ότι μέσα στο καλοκαίρι (τέλη Ιούνη – αρχές Ιούλη), έχουν προβλεφθεί έργα συντήρησης, όπου είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθούν.
Ειδικά για το Γήπεδο Σιταποθηκών, το οποίο αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα η Αντιδήμαρχος κα Συράκου μας γνωστοποίησε ότι είναι προγραμματισμένη αλλαγή των χαλασμένων κομματιών του συνθετικού χλοοτάπητα κι εφόσον είναι εφικτό «κτένισμα – συμπλήρωση καουτσούκ».
Επίσης έχει προβλεφθεί συντήρηση των πάγκων των αναπληρωματικών, όπως και συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού.

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ