Εφημερίδα Κοινωνική

H Φώφη Γεννηματά στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας πόλο

 Breaking News

H Φώφη Γεννηματά στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας πόλο
13 Ιουνίου 2016

Την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών που έκανε προπόνηση στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο στον Πειραιά προετοιμαζόμενη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο επιεσκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μαζί με τον Πύρρο Δήμα, γραμματέα του τομέα αθλητισμού του κόμματος, ευχήθηκαν στους Έλληνες πολίστες να επιστρέψουν από την Βραζιλία με το χρυσό.

«Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την προπόνηση και την προσπάθεια που κάνει η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μέσω αυτών, να συγχαρώ όλους τους Έλληνες αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν στην προπόνησή τους, στην προετοιμασία τους όλο αυτό το διάστημα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα μας» τόνισε η κυρία Γεννηματά και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.

«Θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε τους προσπάθεια και να ξέρουν ότι είμαστε ήδη υπερήφανοι γι αυτούς. Μας θυμίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει» υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ff

ff1

ff4

Μαζί με την Φώφη Γεννηματά, στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας πόλο ήταν ο γραμματέας του τομέα Αθλητισμού Πύρρος Δήμας, ο αναπληρωτής γραμματέας του τομέα Χρυσοβαλάντης Αθανασίου, το μέλος του τομέα Αθλητισμού Μανώλης Αϊβαλιώτης και ο αναπληρωτής γραμματέας Επικοινωνίας Δημήτρης Κατσικάρης.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, οι αθλητές της Εθνικής ομάδας έδωσαν στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μια μπάλα του πόλο με τις υπογραφές τους.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ