Εφημερίδα Κοινωνική

Αιγύπτιος ο “ντίλερ” με τις 5 διαφορετικές ταυτότητες που εκτελέστηκε στα Εξάρχεια

 Breaking News

Αιγύπτιος ο “ντίλερ” με τις 5 διαφορετικές ταυτότητες που εκτελέστηκε στα Εξάρχεια
07 Ιουνίου 2016

Για τον μισό ποινικό κώδικα είχε απασχολήσει τις Αρχές ο 36χρονος Αιγύπτιος τα στοιχεία του οποίου μπόρεσε με κόπο να ταυτοποιήσει η Ασφάλεια, αφού εμφανιζόταν με 5 διαφορετικά στοιχεία και ονόματα.

Ο 36χρονος Αιγύπτιος, που κυριολεκτικά εκτελέστηκε το πρωί, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, επί της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, ήταν γνωστός στην περιοχή ως «ντίλερ» ναρκωτικών που διακινούσε ποσότητες στις πιάτσες των τοξικομανών για λογαριασμών συμμοριών αλλοδαπών και κυρίως Αλβανών που λυμαίνονται την περιοχή.

Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, για παράβαση του νόμου περί όπλων και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που ερευνά την δολοφονία σε βάρος του, θεωρεί ότι πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγο αργότερα ξεψύχησε εντός του χειρουργείου.

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ