Εφημερίδα Κοινωνική

Έγινε η συνάντηση για την πλατεία Πηγάδας – Σε τι στοχεύει η δημοτική Αρχή Πειραιά (αποκλειστικές φωτο)

 Breaking News

Έγινε η συνάντηση για την πλατεία Πηγάδας – Σε τι στοχεύει η δημοτική Αρχή Πειραιά (αποκλειστικές φωτο)
22 Ιουνίου 2016

Όπως έγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χθες η εφημερίδα μας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το «μέλλον της πλατείας Πηγάδας». Στην πλατεία «εργοτάξιο» βρέθηκαν το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Κυριάκος Σιγαλάκος, πραγματογνώμονας από το ΤΕΕ και μηχανικοί από τις τεχνικές υπηρεσίες. Όπως μάθαμε, στην πρώτη αυτή συνάντηση, δόθηκαν κάποια στοιχεία για τις εργασίες που έχουν γίνει στην πλατεία αλλά κυρίως… στοιχεία για εργασίες που δεν έχουν γίνει! Παράλληλα, έγινε και έλεγχος της ποιότητας των λίγων… αλλά ολοκληρωμένων εργασιών.

2

3

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα μας ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σιγαλάκος, μας ενημέρωσε ότι στόχος είναι να συνταχθεί ένα πόρισμα μέχρι τέλος του επόμενου μήνα με επίσημη υπογραφή του ΤΕΕ, το οποίο θα βοηθήσει στην δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης αλλά κυρίως, θα ανοίξει τον δρόμο για να μπορέσει ο Δήμος Πειραιά να προχωρήσει σε παρεμβάσεις «ήπιας μορφής» (σ.σ. όχι βιοκλιματικής) πάνω στην πλατεία με έμφαση το πράσινο. Για το κόστος του συγκεκριμένου εγχειρήματος, ο Κυριάκος Σιγαλάκος δεν ήταν έτοιμος να μας απαντήσει ωστόσο, όπως μας είπε, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο κάποιας χορηγίας.

1

4

Σε δεύτερη φάση, θα εξεταστεί και το αν θα πρέπει να υπάρχουν τραπεζάκια πάνω στην πλατεία, όπως συνέβαινε παλιά. Προς το παρόν, το μόνο βέβαιο είναι ότι η δημοτική Αρχή επιθυμεί να λύσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το συγκεκριμένο πρόβλημα με την πλατεία Πηγάδας που την ακολουθεί από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της και συνεχώς το βρίσκει μπροστά της.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ