Εφημερίδα Κοινωνική

Αιφνιδιαστικά στο Ελληνικό ο Κυρ. Μητσοτάκης, ζήτησε εκκένωση του χώρου

 Breaking News

Αιφνιδιαστικά στο Ελληνικό ο Κυρ. Μητσοτάκης, ζήτησε εκκένωση του χώρου
01 Ιουνίου 2016

Την άμεση εκκένωση του Ελληνικού, όπου διαβιούν πρόσφυγες, ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με πρόσφυγες, αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στο Ελληνικό έφθασαν μόλις πληροφορήθηκαν για την επίσκεψη οι δήμαρχοι Γιώργος Παπανικολάου, Γιάννης Κωνσταντάτος και Διονύσης Χατζηδάκης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την κατάσταση.

«Οι συνθήκες, δυστυχώς, εδώ πέρα ειναι τραγικές και θα βαίνουν επιδεινούμενες όσο μπαίνει το καλοκαίρι. Οι δήμαρχοι της περιοχής, εδώ και πολλούς μήνες έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση οι άνθρωποι αυτοί να μετακινηθουν σε ένα αποδεκτό χώρο φιλοξενίας», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να κωλυσιεργεί και εκτίμησε ότι τα πράγματα κάθε μέρα που περνά, θα γίνονται χειρότερα.

1

«Ζητώ και σήμερα από τον αρμόδιο υπουργό να κινηθεί τάχιστα έτσι ώστε να εκκενωθεί ο χώρος αυτός. Αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί μια νέα Ειδομένη στο κέντρο της Αθήνας, είναι μια κατάσταση η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ», τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αύριο από τη Λέσβο το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση του προσφυγικού -μεταναστευτικού ζητήματος.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ