Εφημερίδα Κοινωνική

Απολογείται η 26χρονη Βουλγάρα που βρήκε τους δολοφόνους του ναυτικού στην Καλλιθέα

 Breaking News

Απολογείται η 26χρονη Βουλγάρα που βρήκε τους δολοφόνους του ναυτικού στην Καλλιθέα
08 Ιουνίου 2016

Στον ανακριτή βρίσκεται σήμερα η 26χρονη Βουλγάρα καθώς θα πρέπει να απολογηθεί για το φρικιαστικό έγκλημα που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα.

Πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα φέρεται να βρίσκεται μια 49χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του άτυχου ναυτικού, η οποία προκειμένου να διαπράξει την ανθρωποκτονία ζήτησε τη βοήθεια της 26χρονης. Αυτή τότε της σύστησε για το σκοπό αυτό έναν 29χρονο Ρουμάνο, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του. Σκοπός των δραστών ήταν οι καταθέσεις του θύματος που βρίσκονταν σε κοινό λογαριασμό με την 49χρονη.

Πάντα σύμφωνα με τις αρχές, τον Ιανουάριο του 2015, όλοι τους μετέβησαν στην Καλλιθέα, στο διαμέρισμα της 49χρονης, η οποία κάλεσε το θύμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα. Όταν ο άτυχος άντρας μπήκε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί. Στη συνέχεια μετέβησαν στην οικία του θύματος προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή.

Από τις έρευνες των αρχών αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για την δολοφονία του άτυχου ναυτικού είναι η 49χρονη πρώην σύζυγος του, η οποία φέρεται μετά το έγκλημα να άδειασε λογαριασμούς ύψους 240.000 ευρώ και να έφυγε, με το γιό τους, για την Βάρνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού έχει εντοπιστεί στην Βάρνα όπου διατηρεί μεσιτικό γραφείο και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ώστε να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Τώρα, η απολογία της 26χρονης στην ανάκριση, αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει προανακριτικά, πως ήταν εκείνη που βρήκε τους ανθρώπους που θα έβγαζαν από τη μέση τον ναυτικό.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ