Εφημερίδα Κοινωνική

Τρομοκρατούν τους τουρίστες στον Πειραιά: Διέρρευσε σημείωμα μέσα από πλοίο που τους προειδοποιεί για: Κλέφτες, απατεώνες και βομβιστές! (φωτο)

 Breaking News

Τρομοκρατούν τους τουρίστες στον Πειραιά: Διέρρευσε σημείωμα μέσα από πλοίο που τους προειδοποιεί για: Κλέφτες, απατεώνες και βομβιστές! (φωτο)
10 Μαΐου 2016

Σε επιβάτες κρουαζιεροπλοίου μοιράστηκε την Κυριακή 9 Μαΐου έγγραφη «ενημέρωση» για την κατάσταση που επικρατεί σε Αθήνα και Πειραιά, τονίζοντας ότι υπάρχουν συγκρούσεις, υψηλή εγκληματικότητα, και πιθανότητα… φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα! Ως αποτέλεσμα, επιβάτες αποφάσισαν να μην κατέβουν από το κρουαζιερόπλοιο παραμένοντας μέσα στο πλοίο καθ’ όλη τη διάρκεια που αυτό είχε δέσει στο λιμάνι.

Στην «προειδοποίηση» που είδε το φως της δημοσιότητας από το traveldailynews.gr αναφέρεται κατά λέξη ότι οι διεθνείς Αρχές ασφαλείας προειδοποιούν για απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος για τον Πειραιά (και την Αθήνα) και ενημερώνουν τους τουρίστες να βρίσκονται σε «απόσταση ασφαλείας» από αξιοθέατα, σημεία που συγκεντρώνεται κόσμος ή από σημεία κοντά σε κυβερνητικά κτίρια. Επίσης, η ίδια επιστολή αναφέρει να έχουν μαζί τους οι τουρίστες ελάχιστα χρήματα και καθόλου πολύτιμα αντικείμενα για να μη γίνουν θύματα κλοπών, ενώ χρήματα να σηκώνουν μόνο από τα ΑΤΜ που βρίσκονται μέσα στις τράπεζες. Η κίνηση αυτή, ειδικά για τον Πειραιά, ερμηνεύεται ως «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» και πλήττει βάναυσα την εικόνα της πόλης μας. Ανασύρει μάλιστα σκέψεις για συμφέροντα και «τακτικές» που σκοπό έχουν να «εγκλωβίσουν» τους τουρίστες μέσα στα πλοία για να κινούνται και να καταναλώνουν αποκλειστικά μέσα σε αυτά.

Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να δουν το θέμα με σοβαρότητα…

krouaziera

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ