Εφημερίδα Κοινωνική

«Συμφωνία τιμής» για τα καταστήματα του Πειραιά – Πρόταση ΕΣΠ για τη διενέργεια 10ήμερου προσφορών από 14-24 Μαΐου

 Breaking News

«Συμφωνία τιμής» για τα καταστήματα του Πειραιά – Πρόταση ΕΣΠ για τη διενέργεια 10ήμερου προσφορών από 14-24 Μαΐου
13 Μαΐου 2016

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά ανακοινώθηκαν τα εξής:

Όπως διαπιστώνουμε όλοι μας, το αρνητικό κλίμα και η περιρρέουσα πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα επηρεάζει καταλυτικά την συμπεριφορά των καταναλωτών, που παραμένουν συγκρατημένοι και φοβισμένοι διστάζοντας να καλύψουν τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους, ακόμα κι αν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και προτείνουμε τη διενέργεια 10ήμερου προσφορών από 14-24 Μαΐου ως «συμφωνία τιμής» με τους καταναλωτές που μας τιμούν και μας κρατούν ζωντανούς με την εμπιστοσύνη τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, για να τους δώσουμε μια αίσθηση αισιοδοξίας, αλλά και να τονώσουμε την κίνηση στα μαγαζιά μας που τόσο το χρειάζονται.

Για τη διενέργεια προσφορών ισχύουν τα εξής:

Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κα­τάστημα.

Κατά τη διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αλληλοστηριζόμαστε ως ελληνικές επιχειρήσεις και αλληλοστηρίζουμε τη σχέση μας με τον κόσμο, για να μείνουμε όρθιοι μαζί, όπως οφείλουμε στους εαυτούς μας, στις δουλειές μας και στις οικογένειές μας, κόντρα στα φαινόμενα των καιρών.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ