Εφημερίδα Κοινωνική

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά: Πραγματοποιήθηκε η Γενική ετήσια Συνέλευση με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων

 Breaking News

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά: Πραγματοποιήθηκε η Γενική ετήσια Συνέλευση με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων
24 Μαΐου 2016

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, η ετήσια Γενική Συνέλευση – Απολογιστική του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά στα γραφεία του στον Πύργο του Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος & Δημοσθένους 2).

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναίνεσης και αμοιβαίας κατανόησης, με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη περαιτέρω λειτουργία του Συλλόγου.

Σε μία ιδιαίτερη χρονικά συγκυρία, όπου ο Σύλλογος συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του, έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τα μέλη του, τόσο στην 6ήμερη έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από τις 16/5/2016 έως τις 22/5/2016, με δύο παράλληλες εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο (μουσική βραδιά και αφιέρωμα στον Μαραθωνοδρόμο Χαρίλαο Βασιλάκο), όσο και στη διοργάνωση εκδηλώσεων τον Σεπτέμβριο με αποκορύφωμα τον 30ο Βαρτζάκειο Αγώνα Δρόμου Υγείας στις 23/10/2016.

Από τα στοιχεία της δράσης του Συλλόγου τον τελευταίο χρόνο ξεχωρίζουν αυτές που αναδεικνύουν το ευαίσθητο κοινωνικό πρόσωπο του αληθινού αθλητισμού, όπως:

η διαρκής κοινωνική μας παρέμβαση σε ευπαθείς ομάδες ή συλλόγους (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Παιδικό Σπίτι Πειραιά, Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας), η συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) με την παράλληλη υπογραφή μνημόνιου συνεργασίας και η ενίσχυση της «Τράπεζας Αίματος» που διατηρεί ο Σύλλογος στο «Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά» με την καθιερωμένη διοργάνωση μέσα στο έτος δύο εθελοντικών αιμοδοσιών.

Ο Σ.Δ.Υ.Πειραιά εντυπωσιάζει και στην αθλητική του δράση με μαζικές συμμετοχές των μελών του σε μαραθώνιους και άλλους λαϊκούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ξεχωριστή τη συμμετοχή 300 και πλέον δρομέων – μελών της στον 33ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 8/11/2015.

Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έγινε στην επιτυχή διοργάνωση από το Σύλλογό μας, του 29ου Βαρτζάκειου Αγώνα Δρόμου Υγείας με τη συμμετοχή 650 και πλέον αθλητών.

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τον προσεχή Μάιο του 2017 στην επόμενη Γ.Σ. – Εκλογική.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ