Εφημερίδα Κοινωνική

Παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών επισκέπτονται το Ναυτικό Μουσείο στις Ημέρες Θάλασσας 2016

 Breaking News

Παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών επισκέπτονται το Ναυτικό Μουσείο στις Ημέρες Θάλασσας 2016
18 Μαΐου 2016

Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, πραγματοποιούν 15 Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016».

Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με την παρουσία παιδαγωγών, επισκέπτονται το μεγαλύτερο Ναυτικό Μουσείο στην Ελλάδα, γνωρίζουν τα σημαντικά εκθέματα και έρχονται σε επαφή με την ναυτική παράδοση και τη ναυτοσύνη των Ελλήνων.

Αύριο Πέμπτη 19 Μαΐου, 42 παιδιά από τους 16ο, 17ο και 18ο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα επισκεφθούν το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στις 9:30.

Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων ξεκίνησε την Τρίτη 17-05-2016 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 26-05-2016.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών, κα. Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα προσωπικά αλλά και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας να συμμετέχουμε σε ένα μεγάλο θεσμό για την πόλη μας, στις Ημέρες Θάλασσας 2016. Ζούμε στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και η θάλασσα αποτέλεσε ζωοδότρα δύναμη για τον Πειραιά και είναι το μέλλον μας. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λοιπόν δίνουν το παρόν σε αυτό τον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας, βάζουν το δικό τους λιθαράκι και συμμετέχουν ενεργά με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο».

Το site των Ημερών Θάλασσας 2016:

http://www.imeresthalassas.gr/

Οι Ημέρες Θάλασσας στα social media:

Facebook.com/ImeresThalassas

Instagram.com/imeresthalassas

#ImeresThalassas

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ