Εφημερίδα Κοινωνική

Η Νίκαια συγκεντρώνει φάρμακα μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας GIVMED

 Breaking News

Η Νίκαια συγκεντρώνει φάρμακα μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας GIVMED
23 Μαΐου 2016

Έχεις περισσευούμενα φάρμακα; Δώρισέ τα! Οι Δημότες της Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη συγκεντρώνουν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο, μέσα από το GIVMED. Θα βοηθήσεις;

Το GIVMED είναι το δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων προς όφελος των κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ιωάννη Ρέντη πρωτοπορεί και σε συνεργασία με το GIVMED διοργανώνουν την πρώτη online καμπάνια συγκέντρωσης φαρμάκων! Η εφαρμογή GIVMED για κινητά τηλέφωνα σου επιτρέπει να δωρίσεις φάρμακα ακριβώς εκεί που τα χρειάζονται, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι σου εάν δεν θέλεις.

Το φανταζόσουν ποτέ ότι το περίσσευμά σου μπορεί να σώσει την ζωή κάποιου;

Τώρα γίνεται, σε πέντε (5) απλά βήματα: 1. Κατέβασε την εφαρμογή GIVMED σε iOS (goo.gl/8PqyPG) ή Android (goo.gl/I4URhe). 2. Kαταχώρησε σε 1 λεπτό τα περισσευούμενα φάρμακά σου. 3. Αποφάσισε ποιά θέλεις να δωρίσεις άμεσα και ποιά λίγο πριν λήξουν. 4. Διάλεξε πώς θα φτάσει η δωρεά σου στον προορισμό της. 5. Mοιράσου την προσφορά σου με τους γύρω σου! Κάθε φάρμακο μετράει! 6. Οι ελλείψεις σε φάρμακα συνδέονται αυτόματα με την προσφορά σου και τα υπόλοιπα τα αφήνεις πάνω μας! GIVMED | Share medicine – Share life.

• Ο Eμπορικός Σύλλογος Νίκαιας συμβάλλοντας στην παραπάνω προσπάθεια παρακινεί τα μέλη του όπως συμμετέχουν στην δράση του Δήμου μας και δωρίσουν τα περισσευούμενα σε αυτούς φάρμακα. Τα φάρμακα που για κάποιους είναι άχρηστα για κάποιους άλλους συνδημότες μας είναι απαραίτητα. Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ας υψώσουμε την σημαία της προσφοράς και αλληλεγγύης και ας δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα δίνοντας μεγαλύτερο νόημα στην έννοια της προσφοράς.

● Η δράση ξεκίνησε στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη στις 23 ΜΑΪΟΥ 2016 και θα διαρκέσει έως τις 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

Αλλάζουμε όλοι μαζί τον κόσμο, κάνοντας την ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη και υγιέστερη, με ένα φάρμακο τη φορά.

Let’s #GIVMED! – ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Επικοινωνία για οποιαδήποτε απορία με την Γραμματεία Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας, στο τηλ. 210-4931968, κος ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ- Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας.

Eπίσης, για να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της ΜΚΟ GIVMED, μπορείτε να καλέσετε στο 6931370163

 

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΜΚΟ GIVMED στο www.givmed.com ή στο www.facebook.com/givmed

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ