Εφημερίδα Κοινωνική

Καθέλκυση του νεότευκτου πλοίου «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VIII» στο Πέραμα

 Breaking News

Καθέλκυση του νεότευκτου πλοίου «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VIII» στο Πέραμα
24 Μαΐου 2016

Παρουσία πλήθος κόσμου, εργαζομένων και εκπροσώπων των συνεργατών της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ΕΥΒΟΪΚΟΣ Ν.Ε., της οικογένειας Τσώκου, πραγματοποιήθηκε, στις 23 Μαίου 2016, η καθέλκυση του αμφίπλωρου, κλειστού τύπου, Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VIII», νηολογίου Πειραιά, στο Ναυπηγείο «Αφοι Κανέλλου ΕΠΕ», στο Πέραμα.

Στην τελετή καθέλκυσης του νέου πλοίου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ.κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και Μιχάλης Γιάγκας, αντίστοιχα και ο Σύμβουλος ΒΕΠ, κος Γεώργιος Παπαμανώλης.

Ο κος Μιχάλαρος, μεταξύ άλλων, δήλωσε : «Είναι πολύ σημαντικό, σε μία περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και επιχειρηματικής δυσπραγίας στη χώρα μας, να υπάρχουν επιχειρηματίες που τολμούν και επιχειρούν. Είναι πολύ σημαντικό που ο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ» σχεδιάσθηκε από Ελληνίδα Ναυπηγό, ναυπηγήθηκε στο Πέραμα από ελληνική επιχείρηση και για την κατασκευή του δούλεψαν και άλλες περιφερειακές επιχειρήσεις του κλάδου και δόθηκε δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους».

«Ευχόμαστε», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, «καλό ταξίδι και καλές θάλασσες στον «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ». Ευχόμαστε σύντομα να τον ακολουθήσουν και τα άλλα πλοία που ναυπηγούνται από την εταιρεία και το παράδειγμα της οικογένειας Τσώκου, την οποία συγχαίρουμε, να βρει και άλλους μιμητές. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα είναι δίπλα τους και θα στηρίζει τις προσπάθειές τους».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ