Εφημερίδα Κοινωνική

Έστειλαν τρεις σφαίρες στο γραφείο του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή

 Breaking News

Έστειλαν τρεις σφαίρες στο γραφείο του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή
12 Μαΐου 2016

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έστειλε επείγον σήμα προς τις κατά τόπους εμπλεκόμενες αστυνομικές Αρχές με σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με απειλή που δέχθηκε προ ημερών ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής στο γραφείο του.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες αστυνομικές πηγές του protothema.gr, πριν από λίγες ημέρες, συνεργάτες του βουλευτή κι εξαδέλφου του τέως πρωθυπουργού με το κόμμα της ΝΔ, μπροστά από την είσοδο του γραφείου του στην Αθήνα βρήκαν φάκελο που περιείχε τρεις σφαίρες των 9 ml. συνοδεία επιστολής. Αν και το περιεχόμενο αυτής δεν έχει γνωστοποιηθεί προς το παρόν (σ.σ. αν και για το θέμα μαθαίνουμε πως είναι ενήμερη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ), οι πληροφορίες αναφέρονται σε κείμενο που απευθύνει ευθείες απειλές κατά της ζωής του βουλευτή Σερρών, του τέως πρωθυπουργού και άλλων μελών της γνωστής πολιτικής οικογένειας.

Σε επικοινωνία μας με εκπροσώπους του γραφείου του βουλευτή Σερρών κ. Καραμανλή τονίζεται πως δεν θα υπάρξει κάποιου είδους σχόλιο. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της διερεύνησης της και πως η Αστυνομία και το ειδικό τμήμα κατά της Τρομοκρατίας στρέφονται προς την κατεύθυνση της εγχώριας τρομοκρατίας που αναδύεται εσχάτως λόγω και των πρόσφατων απειλών για «μαύρο Μάιο» που υπήρξαν.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ