Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του

 Breaking News

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανιψιάς του
16 Μαΐου 2016

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 52χρονου άντρα, ο οποίος συνελήφθη στις 6 Μαΐου για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

Ο άντρας εκμεταλλευόμενος την ελαστικότητα της ξαδέλφης του ασελγούσε για σχετικά μεγάλο χρονικά διάστημα σε βάρος της εξάχρονης ανιψιάς του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε το ίδιο παλαιότερα και στην κόρη της αδερφής του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Μπόθο Ελευθέριο του Ιωάννη, γεννηθέντα το 1964 στην Γερμανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 12-11-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

gada2

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ