Εφημερίδα Κοινωνική

Ξύλο στην Νίκαια ανάμεσα στους παίκτες του Ιωνικού και του Ιάλυσου

 Breaking News

Ξύλο στην Νίκαια ανάμεσα στους παίκτες του Ιωνικού και του Ιάλυσου
04 Απριλίου 2016

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Ιάλυσο στη Νίκαια πριν την σέντρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να πέσει αρκετό ξύλο ενώ είναι ενδεικτικό πως όταν ηρέμισαν τα πνεύματα αρκετοί είχαν σκισμένες φανέλες.

Στη συνέχεια υπήρξε μεγάλη ένταση και με τους οπαδούς του Ιωνικού και τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων με τα πράγματα να ηρεμούν ύστερα από λίγα λεπτά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

H σχετική ανάρτηση στο facebook από τους ανθρώπους του Ιάλυσου την ώρα της έντασης:

«Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγο στο γήπεδο του Ιωνικού. Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνουν ζέσταμα οι παίκτες του Ιωνικού που ήδη ήταν στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια μπράβων πήραν τις μπάλες από τους παίκτες μας ώστε να μην μπορέσουν να κάνουν ζέσταμα και στην συνέχεια ποδοσφαιριστές και μπράβοι ξυλοκόπησαν τους παίκτες μας με μπουνιές και κλωτσιές… ενώ δεν σταμάτησαν ούτε όταν κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν στο έδαφος!!! Υπάρχουν παίκτες μας που έχουν ματώσει στα μάτια και άλλοι στα χείλη ενώ κάποιων άλλων σκίστηκαν και οι στολές τους. Εικόνες ζούγκλας και τρομοκρατίας επικρατούν αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του Ιωνικού!!!».

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ