Εφημερίδα Κοινωνική

Το πρόγραμμα για τα play out και τα play off από την Ε.Π.Σ. Πειραιά

 Breaking News

Το πρόγραμμα για τα play out και τα play off από την Ε.Π.Σ. Πειραιά
13 Απριλίου 2016

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά έβγαλε το πρόγραμμα για τα play – out και play – off της Β” και Γ΄κατηγορίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Ε.Π.Σ. Πειραιά:
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά μετά το Δ.Σ. της 11.4.2016 και κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου αναφορικά με τον προγραμματισμό των αγώνων στην Β΄ – Γ΄ Κατηγορία αλλά και της Α΄ Κατηγορίας που θα ακολουθήσουν ανακοινώνει τα εξής:

PLAY – OUT & PLAY – OFF Β-Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ως γνωστόν τα πρωταθλήματα της Β΄- Γ΄Κατηγορίας ολοκληρώνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

16-17 Απριλίου, ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι αγώνες play-off, play-out στις εξής ημερομηνίες:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚ 23/24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚ 7/8 ΜΑΙΟΥ

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ 11 ΜΑΙΟΥ

*Αν υπάρξει πιθανή ισοβαθμία ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε κάποιο όμιλο, τότε ο αγώνας διαβάθμισης θα διεξαχθεί το ΣΚ 23/24 Απριλίου, όποτε σε αυτόν τον όμιλο, το πρόγραμμα αυτού του ομίλου θα διαμορφωθεί ως εξής:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚ 7/8 ΜΑΙΟΥ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚ 14/15 ΜΑΙΟΥ

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ 18 ΜΑΙΟΥ

PLAY – OUT  Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι αγώνες play-out στις εξής ημερομηνίες:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚ 7/8 ΜΑΙΟΥ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚ 14/15 ΜΑΙΟΥ

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ. 18 ΜΑΙΟΥ

*Αν υπάρξει πιθανή ισοβαθμία ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε κάποιο όμιλο τότε ο αγώνας διαβάθμισης θα διεξαχθεί -εκτός απροόπτου – την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου.

Διευκρινίσεις για τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται από την Α΄Κατηγορία

Συνολικά από την Α΄ Κατηγορία υποβιβάζονται 6 ομάδες( οι δύο τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου απευθείας & η τελευταία ομάδα από τους αγώνες play – out που θα ακολουθήσουν).

Ωστόσο επειδή από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όλα δείχνουν ότι υποβιβάζεται Πειραϊκή ομάδα, ο υποβιβασμός μιας επιπλέον ομάδας από το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας θα εξαρτηθεί από τι θα πετύχουν οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Μόνο στην περίπτωση που δεν ανέβει καμιά από τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες μας, θα έχουμε υποβιβασμό μιας επιπλέον ομάδας από την Α΄ Κατηγορία – δηλαδή θα υποβιβασθούν «συνολικά 7 ομάδες».

Η 7 η ομάδα θα προκύψει από αγώνα κατάταξης που θα ακολουθήσει μετά τους αγώνες play-out ανάμεσα στις ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση.

Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση στους αγώνες play – out θα δώσουν αγώνα κατάταξης που αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο μπορεί να διεξαχθεί το ΣΚ 28/29 ΜΑΙΟΥ.

Σταύρος Πρέσσης


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ