Εφημερίδα Κοινωνική

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο κ. Φώσκολο

 Breaking News

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο κ. Φώσκολο
04 Απριλίου 2016

Σήμερα 4 Απριλίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Φώσκολο. Τέθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα και ενδεικτικά αναφέρουν:

1. Τη μη χορήγηση των οφειλομένων Ημερήσιων Αναπαύσεων στο Προσωπικό

2. Τη συνεχή διπλή νυχτερινή εργασία.

3. Τη μη τήρηση των διατάξεων του Π.Δ 394/2001 όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 173/2013.

4. Την έλλειψη προσωπικού και ταυτόχρονα τις συνεχείς διαταγές για μέτρα τάξης, συνοδείες, διάθεση προσωπικού σε εκδηλώσεις, δικαστήρια κλπ., καθώς επίσης και της πληθώρας αποσπάσεων, προσωρινών μετακινήσεων και διαθέσεων του προσωπικού, σε υπηρεσίες εκτός διεύθυνσης.

5. Την έλλειψη Υπηρεσιακών οχημάτων.

6. Τη μη τήρηση των διατάξεων σχετικά με τους κανόνες υγιεινής, μέτρα ασφαλείας και γενικότερα τις συνθήκες εργασίας στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Τόνισαν ότι η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους συναδέλφους να έχουν ξεπεράσει τα όρια τους τόσο σε ψυχικό όσο και σωματικό επίπεδο.

Ο κ. Ταξίαρχος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα και δεσμεύτηκε να δώσει τις δέουσες εντολές – οδηγίες προς τους Διοικητές των υφιστάμενων Υπηρεσιών για την επίλυσή τους, τονίζοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης Αστυνομικού Προσωπικού και Υπηρεσιακών Οχημάτων σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, για την επίλυση της τεράστιας έλλειψης που έχει διαπιστωθεί και στους δύο τομείς.

Κατάστησαν δε σαφές, ότι ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά θα παρακολουθούν στενά την υλοποίηση των παραπάνω δεσμεύσεων και ευελπιστούν ότι εκτός από την σύντομη επίλυση των προβλημάτων, το ενδιαφέρον που αποκόμισαν από το καλό κλίμα της πρώτης συνάντησης θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ