Εφημερίδα Κοινωνική

Θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

 Breaking News

Θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά
04 Απριλίου 2016

Η συνεδρίαση του Σώματος θα γίνει την Τετάρτη 6-4-2016 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Δήμου Πειραιά».

ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση παράτασης της εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Προβολής & Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Ε.Π.) και έγκριση σχεδίου σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας ΣΟΛ ΑΕ σύμφωνα με το σχέδιο της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου».

ΘΕΜΑ 3ο: «Κατανομή ποσού 298.221,99 € ως Α’ τακτική επιχορήγηση έτους 2016, στις Σχολικές Επιτροπές Σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων».

ΘΕΜΑ 4ο: «Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 605/10-11-14 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, για το συμψηφισμό των οφειλών του Δήμου Πειραιά προς την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 5ο: «Μίσθωση νέου κτιρίου για τη στέγαση του 29ου Νηπιαγωγείου Πειραιά».

ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση έκτακτης μετάβασης του Δημάρχου αυθημερόν στις 17/3/2016 στη Μάνη, για τη συμμετοχή και βράβευση αυτού, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821».

ΘΕΜΑ 7ο: «Συγκρότηση επιτροπής παράδοσης εκποιούμενων πεπαλαιωμένων κάδων».

ΘΕΜΑ 8ο: «Λήψη απόφασης για μετατόπιση 3 περιπτέρων λόγω έργων της ΤΡΑΜ Α.Ε.».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης δράσεων».

ΘΕΜΑ 10ο: «Παράταση παράδοσης παραλαβής προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης & λοιπών περιφερειακών συσκευών για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά” κατά το νόμιμο ¼, για 11 ημέρες δηλαδή έως 7/04/2016».

ΘΕΜΑ 11ο: «Μείωση μισθωμάτων των μισθωτών Δημοτικών καταστημάτων του Δήμου μας: Της Μονοπρόσωπης Εταιρείας με την επωνυμία «Γιαννάκη Καίτη Μον Ε.Π.Ε.», με διακριτικό τίτλο «ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΜΑΛΙΑΡΗ», της Ομμορύθμου Εταιρείας με την επωνυμία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ και Σία Ο.Ε.», με διακριτικό τίτλο «Αιγαίον», και της Σολωμού Ευαγγελίας, βιβλιοπωλείο «Κιβωτός», κατόπιν αιτήσεών των».

ΘΕΜΑ 12ο: «Διόρθωση της υπ’ αριθμ. 141/16 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στη διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών παράνομης στάθμευσης».

ΘΕΜΑ 13ο: «Διαγραφή επιβληθέντος προστίμου αυθαίρετων κατασκευών δύο οφειλετών, μετά τη ρύθμισή τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4014/11 & του Ν.4178/13».

ΘΕΜΑ 14ο: «Διαγραφή εκ παραδρομής βεβαιωθέντων ποσών 6 υπόχρεων συνολικά 14.639,55 € από τους Βεβαιωτικούς Καταλόγους Ανταποδοτικών Τελών & ΤΑΠ.»

ΘΕΜΑ 15ο: «Χωροθέτηση και παραχώρηση 2 θέσεων φορτοεκφόρτωσης – τροφοδοσίας επί της οδού Βούλγαρη έναντι της εισόδου του Ιδρύματος και έμπροσθεν του ακινήτου με αρ. 63 – 65 με την επωνυμία “ΑΣΥΛΟΝ ΠΕΝΗΤΩΝ ΒΑΣ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΩΘΙΕΡΕΩΣ – ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ