Εφημερίδα Κοινωνική

Σαν «βόμβα έσκασε» η αποχώρηση του Γιώργου Μοδινού από τον Καραβά

 Breaking News

Σαν «βόμβα έσκασε» η αποχώρηση του Γιώργου Μοδινού από τον Καραβά
29 Απριλίου 2016

Κύριος ήρθε, κύριος έφυγε ο Γιώργος Μοδινός από τον πάγκο του ΑΟ Καραβά. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα να αφήσει την ομάδα στην μέχρι σήμερον εντυπωσιακή της πορεία με εκείνον στο τιμόνι. Ο Μοδινός θεωρείται από τους επιτυχημένους προπονητές του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά, καθώς ανέβασε σε δύο χρόνια τον Καραβά από το Γ” Κατηγορία στην Α΄. Φέτος η θέση του Καραβά ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική τερματίζοντας στην τρίτη θέση, μόλις στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην Α΄κατηγορία.

Η σχετική ανάρτηση του Γιώργου Μοδινού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!
Μετά από τρία χρόνια σαν προπονητής στον πάγκο του Καραβά, κατόπιν ώριμης σκέψης, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την παρουσία μου στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτά τα 3 χρόνια, παίχτες, βοηθούς, παράγοντες κ.λ.π. και να ευχηθώ καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!!

10174909_10152471903458568_2225449933030912224_n

Σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Έλληνα προπονητή έκανε την εξής δήλωση στην εφημερίδα «Κοινωνική»:

Ένας μεγάλος κύκλος τριών χρόνων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Δύο συνεχόμενες ανόδους και τρίτη θέση στην Α Πειραιά. Τρία συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητισμού είναι πάρα πολλά για έναν προπονητή. Σε μια ελληνική κοινωνία που καταρρέει όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ρομαντικοί, αλλά ήρωες. Ότι είχα να δώσω στον Καραβά το έδωσα και με το παραπάνω. Δεν φεύγω από τον Καραβα για να πάω κάπου αλλού, φεύγω σαν φίλος. Από εκεί και πέρα είμαι ρεαλιστής και πατάω στην γη, το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθώ με την οικογένεια μου και το γυμναστήριο μου, βέβαια αν προκύψει κάτι σοβαρό και αξιόλογο θα το εκτιμήσω ανάλογα. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Σταύρος Πρέσσης


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ