Εφημερίδα Κοινωνική

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

 Breaking News

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού
21 Απριλίου 2016

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι το «αφεντικό» στο γυναικείο βόλεϊ. Οι «Ερυθρόλευκες» έδειξαν ότι για ακόμα μια χρονιά δεν έχουν αντίπαλο, καθώς νίκησαν τον Α.Ο Θήρα με 3-0 σετ. Οι «Πειραιώτισσες» έκαναν ακόμα ένα νταμπλ στο βόλεϊ. Επίσης, την τελευταία διετία ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 8 τρόπαια. Ο τελικός διάρκεσε 1 και 20 λεπτά για να γίνει ο Ολυμπιακός νταμπλούχος Ελλάδος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 σετ. Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας οι γηπεδούχες μπήκαν αποφασισμένες να νικήσουν τον αγώνα και να γίνουν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Εξάλλου το έδειξε και το σκορ του πρώτου σετ που νίκησαν με 25-14. Στο δεύτερο σετ ο Α.Ο. Θήρας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 20-14. Όμως, πίεσε και «ροκάνισε» την διαφορά. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι από το 24-22 που έχαναν το έκαναν 24-24 και μετά σε 25-25. Κάπου εκεί η ανωτερότητα των «Ερυθρόλευκων» φάνηκε και κλείδωσαν το σετ με 27-25.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι φιλοξενούμενοι καταρρεύσαν. Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλες διαφορές και έφτασε εύκολα στο 25-9 παίρνοντας το τέταρτο πρωτάθλημα και έκλεισε επιτυχημένα η χρονιά.
Τέλος, ο Ολυμπιακός, δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλητής, καθώς έκανε μια ήττα σε όλη την σεζόν και ήταν ανώτερος στους τελικούς. Επίσης, αξίζει πολλά συγχαρητήρια ο Α.Ο Θήρας για την πορεία του μέχρι τους τελικούς.

Τα σετ: 25-14, 27-25, 25-9

Σταύρος Πρέσσης


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ