Εφημερίδα Κοινωνική

Πραγματοποιήθηκαν οι Παντροιζηνιακοί αγώνες

 Breaking News

Πραγματοποιήθηκαν οι Παντροιζηνιακοί αγώνες
25 Απριλίου 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη, παρέστη και εκπροσώπησε την Περιφέρεια στους Παντροιζηνιακούς αγώνες που διοργάνωσε ο Δήμος Τροιζήνίας- Μεθάνων. Το Σάββατο 23 Απριλίου παραβρέθηκε στον αγώνα Ποδηλάτου από την Παραλία Μεθάνων, όπου έδωσε την εκκίνηση, με κατάληξη το ανοιχτό Αμφιθέατρο Γαλατά. Ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τους συμμετέχοντες τους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άψογη, από κάθε άποψη, και επιτυχημένη διοργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης.

Την Κυριακή 24 Απριλίου παρέστη στον αγώνα ανώμαλου δρόμου 10 χιλιομέτρων «Στο δρόμο του Θησέα» που ξεκίνησε από τον αρχαιολογικό χώρο της Τροιζήνας και κατέληξε στο ανοιχτό Αμφιθέατρο Γαλατά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ο κος Χατζηπέρος συνεχάρη τον Δήμο, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Καρνέζη για την πρωτοβουλία της διεξαγωγής των αγώνων σε συνδυασμό με την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, πραγματοποιώντας την αφετηρία του αγώνα μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο και βέβαια για την άρτια οργανωμένη εκδήλωση. Επίσης δήλωσε πως με αυτή την πρωτοβουλία αναδεικνύεται η άγνωστη μέχρι τώρα στο ευρύ κοινό αρχαιολογική, πολιτιστική κληρονομιά και το κάλλος της περιοχής και πως η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου και η Περιφέρεια είναι αρωγός του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του πολιτισμού, που είναι πλούσια στην περιοχή.

2

Και στις δύο περιπτώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων έκανε την απονομή των επάθλων και των μεταλλείων στους νικητές. Τόνισε δε, κλείνοντας τις εκδηλώσεις, ότι μεγάλη σημασία έχει η συμμετοχή, και αυτή ήταν πλούσια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ