Εφημερίδα Κοινωνική

Παραμένει στην κορυφή η ΑΣ Ποντίων

 Breaking News

Παραμένει στην κορυφή η ΑΣ Ποντίων
10 Απριλίου 2016

Νίκησε η ΑΣ Ποντίων και συνεχίζει να προπορεύεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Ήφαιστο. Στο αγωνιστικό κομμάτι πρώτη το σκορ το άνοιξε η ΑΣ Ποντίων με τον Σώζο στο 18′. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και τα δικά του. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον προπονητή τους, λόγω τροχαίου που είχε την Πέμπτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με τον Ζουρούδη στο 52′ και έδωσαν ξανά ενδιαφέρον στο ματς. Στην συνέχεια ο Σώζος πέτυχε δύο τέρματα στο 56′ και 58′, αλλά ο βοηθός Ιωαννίδης Ν.Η. υπόδειξε και τα δύο γκολ οφσάιντ. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Γεργετάκης στο (81′).

 

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λαζαρόπουλος, Τσίντζος, Τζίτζηρας, Ντέρτζιο, Κουρτίδης (69’ Γεργεριτάκης), Μενδρινός, Λουκάνι, Παπαλαζάρου, Σώζος (80’ Αθανασάκης), Νίκανδρος, Παπαδόπουλος (33’ λ.τρ. Γεωργιάδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεφανής, Κοντορήγας, Λύγκος(68’ Λάλας), Βασιλικός, Βουμβουλάκης, Δεσύλλας(46’ Καρασμάνογλου), Ζουρούδης, Ντραγκότι, Γεωργόπουλος, Μεταλινός, Πολλάτος (82’ Σταύρου).

 

Σταύρος Πρέσσης


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ