Εφημερίδα Κοινωνική

Nεανική επιχειρηματικότητα, Ράλλειο και ΕΒΕΠ

 Breaking News

Nεανική επιχειρηματικότητα, Ράλλειο και ΕΒΕΠ
04 Απριλίου 2016

Στο πλαίσιο της συνάντησης των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + KA2- ROUTE, το σχολείο (Ράλλειο ΓΕΛ Θηλέων Πειραιά) υποδέχεται, από 4 ως 10 Απριλίου 2016 μαθήτριες/μαθητές και καθηγητές από τη Σουηδία, την Εσθονία και την Πορτογαλία. Στο πλαίσιο των ποικίλων δραστηριοτήτων που θα αναπτυχθούν κατά την επίσκεψη, εντάσσεται και μια συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Πειραιά. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7-4-16 στις 18.15 στο Επιμελητήριο και κατά τη διάρκειά της θα γίνουν τα εξής:

Α. Μια σύντομη ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Κορκίδη σχετικά με την νεανική επιχειρηματικότητα.

Β. Παρουσίαση μιας καινοτόμου ιδέας για την παραγωγή πλαστικού από οργανικά οικιακά απόβλητα. Την παρουσίαση θα κάνει ομάδα μαθητριών του σχολείου μας, οι οποίες συμμετέχουν στο ROUTE και πραγματοποίησαν την εργασία τους στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας.

Γ. Παρουσίαση μιας καινοτόμου ιδέας για την δημιουργία νεανικής κοινωνικής επιχείρησης με αντικείμενο την παραγωγή φαρμάκων για μια σειρά ασθενειών από βότανα και φυτά. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ