Εφημερίδα Κοινωνική

Καμίνια: Επί 1,5 χρόνο συνταξιούχος δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, αλλά είχε κανονικά ρεύμα!

 Breaking News

Καμίνια: Επί 1,5 χρόνο συνταξιούχος δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, αλλά είχε κανονικά ρεύμα!
07 Απριλίου 2016

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο συνταξιούχος Δημήτρης Ροβερτάκης επί ενάμιση χρόνο δεν πλήρωνε το ρεύμα λόγω οικονομικής στενότητας, παρόλα αυτά είχε κανονικά ρεύμα!

Ο ίδιος κατηγορείται ότι «έκλεβε» συστηματικά ρεύμα από την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού για αυτό και έσπευσε στο σπίτι του στα Καμίνια κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να του ξηλώσει το ρολόι.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία και εξηγεί ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί ύψους 20.000 ευρώ.

Ο συνταξιούχους υποστηρίζει ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο ζει έναν εφιάλτη καθώς όπως σημειώνει λόγω της περικοπής στη σύνταξη του δεν να μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές του υποχρεώσεις.

«Είχα να πληρώσω ενάμιση χρόνο λογαριασμό στη Δ.Ε.Η. όμως τελικά έκανα διακανονισμό. Δεν μου φτάνουν τα χρήματα από τη σύνταξη. Αυτή τη στιγμή μού έχουν επιβάλει πρόστιμο της τάξεως των 20.000 €. Πού να βρω τα χρήματα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτήν την παράλογη απαίτησή τους; Βρίσκομαι σε ένα σπίτι, όπου ζούμε πολλά άτομα και δίνω αγώνα για να μπορέσουν να επιβιώσουν όλοι. Δεν είχα ρεύμα για να ζεστάνω γάλα και να ταΐσουμε τα εγγόνια μου. Είναι παράλογες οι κατηγορίες. Εγώ δεν έκλεψα ποτέ ρεύμα από τη Δ.Ε.Η.Ουδέποτε παραβίασα το οτιδήποτε. Θα τα πούμε στα δικαστήρια τις επόμενες ημέρες», λέει στο protothema.gr o κ. Ροβερτάκης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ