Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει για τα play off/out και για τις κλήσεις των ομάδων σε απολογία

 Breaking News

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει για τα play off/out και για τις κλήσεις των ομάδων σε απολογία
20 Απριλίου 2016

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά με ανακοίνωση της ενημερώνει για την κλήρωση των διαιτητών για τα play off – play out) ανόδου ή υποβιβασμού και για τις κλήσεις των ομάδων για απολογία. Επίσης, εξηγεί τι θα χρειαστούν οι ομάδες να κάνουν για να μην έχουν κάποιο πρόβλημα με την διεξαγωγή των αγώνων που θα συμμετάσχουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι κλήρωση των διαιτητών για τους αγώνες (play off – play-out) μπαράζ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 16:00 στα γραφεία της Ένωσης. Τα διαγωνιζόμενα σωματεία μπορούν να παραβρεθούν και να εκπροσωπηθούν με έναν αντιπρόσωπο τους.
Για την σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των σωματείων, παρακαλούνται τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα (play off – play-out) ανόδου ή υποβιβασμού που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, να προσέλθουν στο λογιστήριο της Ένωσης προκειμένου να ρυθμίσουν τυχόν οφειλές τους και να μην έχουν θέμα με την διεξαγωγή των αγώνων που θα συμμετάσχουν.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου στους αγώνες μπαράζ όλων των κατηγοριών (play off – play-out) δεν θα ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου και οι κάρτες διαρκείας των σωματείων (εξαιρούνται οι δημοσιογραφικές κάρτες & και οι πιστοποιήσεις της Ε.Π.Σ.Π.). Κανονικά θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου και οι κάρτες διαρκείας των σωματείων, για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου.

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε γραπτή απολογία τα σωματεία:

Α.Π.Ο.Οδηγήτρια ( αγώνας με Αετό Κορυδαλλού)

Δόξα Πειραιά και Α.Ο. Καραβάς (για το μεταξύ τους παιχνίδι)

Α.Ε. Μ. Αετού Ολυμπιάδας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κεραμίδας Αργ. (αγώνας με Ερμή Κορυδαλλού)

Ο κ. Κουνέλης Σ., εκπρόσωπος του σωματείου Ένωσης Α.Α. Ρέντη (αγώνας με Α.Ο.Κ. Φαλήρου).

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία της Ένωσης, έως και 3 ημέρες μετά την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

Σταύρος Πρέσσης


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ