Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα ζώα συντροφιάς από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας

 Breaking News

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα ζώα συντροφιάς από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας
04 Απριλίου 2016

Με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας για τα αδέσποτα ζώα χτες, Κυριακή, στο Πάρκο Μητέρας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε εκδήλωση ευαισθητοποίησης.

Οι φιλόζωοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να αναπτύξουν τις απόψεις τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να ενημερωθούν από το Δήμο και από στελέχη της φιλοζωικής κοινότητας.

Στην ομιλία του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Λεωτσάκος τόνισε ότι η σημερινή εκδήλωση όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν, στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των δημοτών, προς τα ζώα συντροφιάς.

2

Ο Δήμος έχοντας την ευθύνη αλλά και την ευαισθησία θα συνεισφέρει έμπρακτα συνεργαζόμενος με το φιλοζωικό σωματείο της πόλης και το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, στην βελτίωση των συνθηκών παρουσίας των ζώων συντροφιάς στην Αγία Βαρβάρα.

Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες εκπροσώπων από: το ΠΕΣΥΔΑΠ, από δικηγόρο για το νομικό πλαίσιο που αφορά τα ζώα συντροφιάς, εκπαιδευτή σκύλων, κτηνίατρο καθώς και από την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου κ. Αθηνά Σιδερά.

3

Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων με θέμα: «τα ζώα στην πόλη», ενώ μοιράστηκαν στους κατόχους ζώων ποσότητα τροφής και είδη προσωπικής υγιεινής για τα ζώα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ