Εφημερίδα Κοινωνική

Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

 Breaking News

Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης
08 Απριλίου 2016

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ένας 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του. Μαζί του καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο 34χρονος αδελφός του, ο οποίος επίσης φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

Όπως καταγγέλθηκε, το διάστημα 2012-13, όταν η ανήλικη ήταν 10 και 11 ετών, ο πρώην σύντροφός της μητέρας της, με τον οποίο διέμεναν στο ίδιο σπίτι, προέβη κατ” επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη φαίνεται ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον αδελφό του 37χρονου, στη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.

Η ανήλικη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό και εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε. Ακολούθησε καταγγελία στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις δικαστικές αρχές. Εν συνεχεία, εκδόθηκαν εντάλματα από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, με βάση τα οποία τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν.

Το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να προσαχθούν στα δικαστήρια για να λογοδοτήσουν για τις σε βάρος τους αποδιδόμενες ενέργειες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια (με την επιβαρυντική περίπτωση που ο δράστης συνοικεί με το ανήλικο θύμα).

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ