Εφημερίδα Κοινωνική

Βιβλιοπωλείο του Λονδίνου κληρώνει το δερμάτινο μπουφάν του Βαρουφάκη!

 Breaking News

Βιβλιοπωλείο του Λονδίνου κληρώνει το δερμάτινο μπουφάν του Βαρουφάκη!
18 Μαρτίου 2016

Ο Γιάνης Βαρουφάκης (με ένα ν) , μπορεί να εγκατέλειψε την θέση του Υπουργού Οικονομικών της χώρας μας, αλλά φαίνεται πως άφησε το στίγμα του από τότε!

Από την ημέρα που στάθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα ως δεξί του χέρι, μέχρι και την ημέρα που «την έκανε»… ξένα και ελληνικά μέσα, είχαν την τάση να σχολιάζουν κάθε κίνησή του, το πώς μιλάει, κινείται ακόμα και το πώς ντύνεται.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημοσιευθεί η εξής είδηση. Βιβλιοπωλείο του Λονδίνου θα κληρώσει στις 5 Απριλίου το δερμάτινο μπουφάν του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο από τις αμέτρητες φωτογραφίες του την εποχή που ήταν υπουργός Οικονομικών.

Το γνωστό βιβλιοπωλείο «Foyles» της αγγλικής πρωτεύουσας θα φιλοξενήσει τον γνωστό οικονομολόγο, σε εκδήλωση παρουσίασης του νέου του βιβλίου, όπου θα κληρωθεί το διάσημο δερμάτινο μπουφάν του.

«Όποιος συμμετέχει στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης σε διαγωνισμό για να κερδίσει το πολύ δικό του και διάσημο δερμάτινο μπουφάν μηχανής του Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Οίκου.

13264068d108c6901b3592ea654fcd57-33

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ