Εφημερίδα Κοινωνική

Συμμετοχή της ΑΚΤΩΡ FM στα «Ελληνικά Υδατοδρόμια»

 Breaking News

Συμμετοχή της ΑΚΤΩΡ FM στα «Ελληνικά Υδατοδρόμια»
22 Μαρτίου 2016

Η «Ελληνικά Υδατοδρόμια» εξειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή, αδειοδότηση και λειτουργία υδατοδρομίων. Είναι η εταιρεία που έχει αδειοδοτήσει το πρώτο υδατοδρόμιο της χώρας στην Κέρκυρα ενώ έχει αναλάβει την αδειοδότηση 28 ακόμη υδατοδρομίων. Το ανθρώπινο δυναμικό της, συγκροτείται από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα των υδατοδρομίων και των υδροπλάνων.

Η «Ελληνικά Υδατοδρόμια», υλοποιώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες συναφούς αντικειμένου με τα υδατοδρόμια, ήρθε σε συμφωνία με την ΑΚΤΩΡ FM που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, μεταξύ άλλων τομέων, στη διαχείριση εγκαταστάσεων αεροδρομίων.

Η ΑΚΤΩΡ FM αποτελεί την Εταιρία Διαχείρισης Τεχνικών Εγκαταστάσεων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Ιδρύθηκε το 2008 και, από το ξεκίνημα λειτουργίας της, υιοθετώντας τις υψηλές προδιαγραφές που ορίζει ο Όμιλος, παρέχει κορυφαίες Υπηρεσίες Λειτουργίας- Συντήρησης και Διαχείρισης κάθε είδους Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Υποδομών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ FM Γιάννης Αναστασιάδης, αναφερόμενος επί του θέματος, δήλωσε: «H συμμετοχή της ΑΚΤΩΡ FM στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ, την ηγέτιδα εταιρεία του χώρου, οφείλεται στην προοπτική που διαβλέπει σε αυτή την επένδυση και την ανάπτυξη που προσδοκά μέσω αυτής. Θεωρούμε ότι το έργο στο σύνολο του έχει τεράστια αναπτυξιακή δυναμική και η υλοποίηση του μόνο θετικά θα συνεισφέρει στην χειμαζόμενη οικονομία της χώρας μας. Ευελπιστούμε ότι με την εμπειρία που έχουμε ως εταιρεία σε υπηρεσίες σε μεγάλα αεροδρόμια, θα συμβάλλουμε θετικά, στο μέτρο που μας αναλογεί, στην επιτυχία του εγχειρήματος που έχει αναλάβει η «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και αφορά στη λειτουργία εκτενούς δικτύου Υδατοδρομίων και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τόσο σε επιβάτες όσο και στις εταιρείες πτητικού έργου.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» Τάσος Γκόβας ανέφερε: «Η συμμετοχή της ΑΚΤΩΡ FM προσδίδει σημαντική υπεραξία στην εταιρεία μας καθώς με τη συσσωρευμένη πείρα της και την καινοτόμο τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα αεροδρόμια θα συνεισφέρει ενεργά στην εύρυθμη λειτουργία και των υδατοδρομίων.

Τα οφέλη από την ύπαρξη αδειοδοτημένων υδατοδρομίων θα είναι πολλαπλά και εκτείνονται πρωτίστως στο κοινωνικό σύνολο των περιοχών που θα λειτουργήσουν. Η επαρκής προσβασιμότητα που θα εξασφαλίζεται με τις πτήσεις των υδροπλάνων θα αναζωογονήσει τις τοπικές οικονομίες, ιδίως των μικρών νησιών που δεν διαθέτουν αεροδρόμιο, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό τους ενώ παράλληλα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ