Εφημερίδα Κοινωνική

Ασπρόπυργος: Ανεξέλεγκτη επί πέντε ώρες η πυρκαγιά στο εργοστάσιο παρασκευής μελανιών

 Breaking News

Ασπρόπυργος: Ανεξέλεγκτη επί πέντε ώρες η πυρκαγιά στο εργοστάσιο παρασκευής μελανιών
28 Μαρτίου 2016

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας βιομηχανία χρωμάτων στον Ασπρόπυργο Αττικής, επί της οδού Μεγαρίδος, στη θέση Καλιστήρι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε στις 10.53, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τους εργαζόμενους στην επιχείρηση με την επωνυμία Druckfarben Hellas A.E.B.E., που παράγει ρευστά μελάνια βάσεως διαλύτη και νερού, καθώς και οικοδομικά χρώματα.

Ωστόσο, πρόκειται για μεγάλη έκταση, 200 τετραγωνικών, όπου η κατάσβεση είναι δυσχερής λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται στον χώρο.

27 οχήματα με 81 πυροσβέστες επιχειρούσαν να σβήσουν την μεγάλη φωτιά, οκτώ άτομα πεζοπόρου τμήματος και πέντε υδροφόρες του Δήμου.

Σημειώνεται ότι στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρείας, στεγάζεται και το εργοστάσιο παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων KRAFT το οποίο δεν απειλείται από τις φλόγες. Η Ντρουκφάρμπεν Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται -είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω θυγατρικών- στους κλάδους Μελανιών Εύκαμπτης Συσκευασίας και Οικοδομικών Χρωμάτων.

mms_img-502876272


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ