Εφημερίδα Κοινωνική

Φημολογία για συνεργασία Συριανού επιχειρηματία με τον ΑΟ Καραβά

 Breaking News

Φημολογία για συνεργασία Συριανού επιχειρηματία με τον ΑΟ Καραβά
24 Μαρτίου 2016

Για την ομάδα του ΑΟ Καραβά φημολογείται πώς οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν κρούση στον πρόεδρο του Α.Ο. Σύρου Γιώργο Φώσκολο. Οι «Κυανόλευκοι» θέλουν συνεργασία των ομάδων ή ανάμειξη του Συριανού επιχειρηματία στην Πειραιώτικη ομάδα; Ο στόχος των διοικούντων της ομάδας είναι να ανοίξουν τα «πανιά» τους και με άλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αλλά και άλλα σωματεία που είναι πρόθυμα για συνεργασία. Σίγουρα, ο Α.Ο Καραβάς δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη είσοδο το Φώσκολου στην ομάδα.

vrekousis
Ο αντιπρόεδρος του Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης μίλησε στο «Syros- Sports.gr» και επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας: «Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Φώσκολο είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην ομάδα μας. Γενικά έχουμε άριστη σχέση με τον πρόεδρο της Συριανής ομάδας. Δεν μπορώ να διαψεύσω αυτό που μου λέτε. Στον αθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ. Γιατί όχι ο κ. Φώσκολος από το λιμάνι της Ερμούπολης να έρθει στο λιμάνι του Πειραιά».
Ο πρόεδρος του Α.Ο Σύρου θα έχει απαντήσει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, καθώς θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας για να συζητήσουν από κοντά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ