Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεά τεσσάρων τόνων τροφίμων στη Μητρόπολη Πειραιά

 Breaking News

Δωρεά τεσσάρων τόνων τροφίμων στη Μητρόπολη Πειραιά
09 Μαρτίου 2016

Ο Βουλευτής Β Πειραιά Δημήτριος Κ. Καμμένος, με την ευγενική παραχώρηση του Καπετάνιου του πλοίου CMBPaule κύριο Young, NathanielJoone S. και της εταιρείας Inchcape Shipping Services Hellas, μεσολάβησε και συντόνισε τη διαδικασία μεταφοράς και διάθεσης των τροφίμων του πλοίου, μετά τον παροπλισμό του, ως δωρεά στη Μητρόπολη Πειραιώς με σκοπό να ανακουφιστούν χιλιάδες συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κατόπιν συνεννοήσεως με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σεραφείμ, τα τρόφιμα τα οποία αγγίζουν τους τέσσερις (4) τόνους, θα διατεθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με συσσίτια σε αστέγους, πρόσφυγες και μετανάστες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Δεδομένου πως η διαδικασία έκδοσης των κατάλληλων πιστοποιητικών για τη δέσμευση και δωρεά των τροφίμων είναι χρονοβόρα ενώ περιλαμβάνει επίσης δύσκολη και ανυπέρβλητη γραφειοκρατία, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε επίσης τη Διεύθυνση του Τελωνείου Ελευσίνας καθώς και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Δυτικής Αττικής που με την άμεση ανταπόκριση και συνδρομή τους έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και εκδόθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα απαραίτητα πιστοποιητικά αποδεικνύοντας πως η συνεργασία και ο συντονισμός φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ