Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεά προς τη Μητρόπολη Νικαίας

 Breaking News

Δωρεά προς τη Μητρόπολη Νικαίας
28 Μαρτίου 2016

Ο Βουλευτής Β Πειραιά Δημήτριος Κ. Καμμένος, με την ευγενική παραχώρηση του Καπετάνιου του πλοίου CMBLiliane κύριο Benneo, Agustin B. και της εταιρείας Inchcape Shipping Services Hellas, μεσολάβησε και συντόνισε τη διαδικασία μεταφοράς και διάθεσης των τροφίμων του πλοίου, μετά τον παροπλισμό του, ως δωρεά στη Μητρόπολη Νικαίας με σκοπό να δοθούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα τρόφιμα συνολικά αγγίζουν τους 3 τόνους και ευελπιστούμε με αυτόν τον τρόπο να ανακουφίσουμε και να συνδράμουμε, έστω προς το παρόν, στο δύσκολο και αξιότιμο έργο της Μητρόπολης Νικαίας που τροφοδοτεί εκατοντάδες οικογένειες συνανθρώπων μαςκαθημερινά.

Εκτός από τον Καπετάνιο και την εταιρεία, που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες μας παραχωρεί τα τρόφιμα του πλοίου για να βοηθήσει αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τη Διεύθυνση του Τελωνείου Ελευσίνας καθώς και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας &Κτηνιατρικής Π.Ε. Δυτικής Αττικής που συνέβαλλαν και πάλι τα μέγιστα διευκολύνοντας τη διαδικασία ελέγχου και εκτελωνισμού των τροφίμων ώστε να παραδοθούν μέσα σε λίγες ώρες δίχως προβλήματαμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά στη Μητρόπολη Νικαίας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ