Εφημερίδα Κοινωνική

Αναρχικοί «κατέδωσαν» 125 ελεγκτές εισιτηρίων

 Breaking News

Αναρχικοί «κατέδωσαν» 125 ελεγκτές εισιτηρίων
21 Μαρτίου 2016

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία από τη δημοσίευση σε ιστοστελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου λίστας με τα ονόματα 125 ελεγκτών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τη λίστα φέρεται να έχει δημοσιοποιήσει η ίδια ομάδα αναρχικών που πραγματοποίησε επίθεση με βαριοπούλες πριν από λίγες ημέρες στο σταθμό του Μετρό «Μοναστηράκι».

Αυτό που έχει θορυβήσει τους αστυνομικούς είναι η ακόλουθη αναφορά στο κείμενο: «αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα».

Όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με τον τρόπο αυτό απειλούνται άμεσα οι ελεγκτές που καθίστανται στόχοι καταδρομικών επιδρομών.

Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας (περίπου 80 τον αριθμό) αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), που διατάχθηκαν να περιπολούν με πολιτικά, ενισχύουν ήδη την φύλαξη των σταθμών του μετρό της Αθήνας.

Η απόφαση ελήφθη μετά τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε Κεραμεικό, Μοναστηράκι και Άγιο Ελευθέριο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ