Εφημερίδα Κοινωνική

Συμπληρώνονται δυο χρόνια λειτουργίας του χειμερινού θεάτρου «Μάνος Λοϊζος»

 Breaking News

Συμπληρώνονται δυο χρόνια λειτουργίας του χειμερινού θεάτρου «Μάνος Λοϊζος»
05 Φεβρουαρίου 2016

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων λειτουργίας του νέου χειμερινού θεάτρου στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245) στη Νίκαια, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:

«Όταν την Άνοιξη του 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία του το θέατρο που διαμορφώσαμε στο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ», ξέραμε ότι ήταν μια μεγάλη αναγκαιότητα της πόλης, γιατί η έλλειψη χειμερινού θεάτρου στη Νίκαια γεννούσε πολλά προβλήματα.

Τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί, οι πολιτιστικοί και μικρασιατικοί σύλλογοι της πόλης, τα ΚΑΠΗ και πολλοί άλλοι, δεν είχαν ένα χώρο για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ή να κάνουν τις εκδηλώσεις τους τη χειμερινή περίοδο.

Ήταν απαράδεκτο μία πόλη του μεγέθους της Νίκαιας να μην έχει ένα χειμερινό θέατρο.

Υλοποιήσαμε το έργο, χωρίς να πληρώσει ο Δήμος ούτε ένα ευρώ, χάρις σε δωρεές και τη δουλειά των εργαζομένων μας και σήμερα ο χώρος λειτουργεί δύο και τρεις φορές τη βδομάδα, καλύπτοντας τις πολλαπλές ανάγκες των φορέων της πόλης.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να κάνουμε σημαντική δουλειά στον πολιτισμό και να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης που είχε διαχρονικά επιδείξει μεγάλο έργο σε αυτό τον τομέα.

Ο πολιτισμός, η παιδεία και η διαμόρφωση κουλτούρας στους πολίτες μας, είναι ό,τι πιο σπουδαίο μπορούμε να προσφέρουμε.

Το θέατρο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ» λοιπόν είναι ένα ακόμα εργαλείο σε αυτή την κατεύθυνση και γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα τώρα που η πόλη μπορεί και το απολαμβάνει.»

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ