Εφημερίδα Κοινωνική

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για τον θάνατο του δάσκαλου Γιώργου Ζουγανέλη

 Breaking News

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για τον θάνατο του δάσκαλου Γιώργου Ζουγανέλη
04 Φεβρουαρίου 2016

Διαβιβάζοντας τα συλλυπητήριά του για την αιφνίδια απώλεια του εκπαιδευτικού και διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κορυδαλλού Γιώργου Ζουγανέλη ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η πρόωρη και ξαφνική απώλεια του Δασκάλου Γιώργου Ζουγανέλη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην πνευματική και κοινωνική ζωή του Κορυδαλλού αλλά κυρίως στους μαθητές του, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών.

Ο Γιώργος, όπως τον γνωρίσαμε από κοντά, είχε καταφέρει με την σπουδαία δουλειά του και την δημιουργική διάθεσή του, να ανοίξει παράθυρο ελπίδας, μόρφωσης και υποστήριξης για τους μαθητές του τόσο για το διάστημα της κράτησής τους όσο- κυρίως- για την επανένταξή τους στην κοινωνία με εφόδια, γνώσεις και προσωπική δύναμη.

Όμως, το ανήσυχο πνεύμα του και η πολυτάλαντη προσωπικότητά του τον οδηγούσαν και σε άλλες δράσεις κοινωνικές και εθελοντικές, με κοινό χαρακτηριστικό την απλόχερη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Ο Γιώργος Ζουγανέλης ήταν ένας πραγματικός Δάσκαλος. Με τις πράξεις του έδειξε τον δρόμο της ανάδειξης των ανθρώπινων αξιών, που δοκιμάζονται σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Καλό ταξίδι, φίλε».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ