Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΡΟΔΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: Επεισόδιο νούμερο… «χάσαμε το νούμερο!»

 Breaking News

ΠΑΡΟΔΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: Επεισόδιο νούμερο… «χάσαμε το νούμερο!»
04 Φεβρουαρίου 2016

Σε κακόγουστο σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τους «παρόδιους ιδιοκτήτες» στον Πειραιά. Διαπαραταξιακές, πιέσεις, έγγραφα, στοιχεία… και δυστυχώς, ακόμη η οποιαδήποτε λύση φαντάζει μακρινή, με τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τα κατασχετήρια να παρακολουθούν εμβρόντητοι το «πιγκ-πογκ» ευθυνών.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη νέα απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (26/1/16) που μας διαβίβασε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος. Στην συγκεκριμένη απάντηση ο αναπληρωτής υπουργός κ. Τσιρώνης ενημερώνει τον βουλευτή κ. Κούζηλο για τα εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι το ζήτημα που τίθεται, όπως προκύπτει από το κείμενο της Ερώτησης, άπτεται των αρμοδιοτήτων του οικείου Δήμου.

Το πρόβλημα της αδυναμίας των ιδιοκτητών, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως τα Καμίνια που μαστίζονται από την οικονομική κρίση, να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την αναβάθμιση της ιδιοκτησίας τους, απασχολεί το Υπουργείο και διερευνώνται λύσεις στο πλαίσιο των επιταγών του Συντάγματος και της ίσης μεταχείρισης μεταξύ των πολιτών»… (σ.σ. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή!)

EGGRAFO

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ