Εφημερίδα Κοινωνική

Νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά ο Εθνικός

 Breaking News

Νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά ο Εθνικός
21 Φεβρουαρίου 2016

Νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά αναδείχθηκε ο Εθνικός Πειραιώς. Οι «Κυανόλευκοι» νίκησαν εκτός έδρας με 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά και «σκαρφάλωσαν» στην τέταρτη θέση, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Γεωργούλη, άνοιξε νωρίς το σκορ στο 7 λεπτό με ατομική ενέργεια του Αργυρίου. Ο Ατρόμητος δυο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, αλλά ο Παναγιωτόπουλος σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός σφράγισε την νίκη στο 72’ με κεφαλιά του Παυλάκη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Στρατάκης στο 87’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δημήτρης Καλιακούδης): Παπαδόπουλος, Κολιός, Χριστόπουλος, Σιγάλας, Φυσαράκης, Αριανούτσος (46′ Ράπτης), Γεωργίου (46′ Μπαλτζάκης), Σαμιώτης (57′ λ. τρ. Μαρινάκης), Δανασής, Παναγιωτόπουλος, Μητρόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος (72′ Αλεξανδρόπουλος), Κατίδης, Μάναλης, Αργυρίου (85′ Βλάχος), Σουλελές (77′ Μιρτσέα)

Σταύρος Πρέσσης


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ