Εφημερίδα Κοινωνική

Εικαστική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

 Breaking News

Εικαστική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
10 Φεβρουαρίου 2016

Εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού κυρία Ειρήνη Νταϊφά, η ατομική εικαστική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: «Αισθητικές και θεωρητικές καταθέσεις», η οποία συνδυάζει έκθεση ζωγραφικής με 84 έργα του καλλιτέχνη, διαλέξεις, καθώς και δρώμενα λόγου και τέχνης. Η κυρία Ειρήνη Νταϊφά, στην ομιλία της, στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης, τόνισε: «Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας να ψυχαγωγηθούν».

Ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά κ.Μιχάλης Τσεκούρας καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ευτυχία σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, να βλέπεις ανθρώπους να χαμογελούν. Μας δίνετε αυτή τη δυνατότητα να είστε κοντά μας, σ’ αυτό το στολίδι του Πειραιά μας, τη Δημοτική Πινακοθήκη, που τη στηρίζουμε όλοι μαζί».

Ο ζωγράφος κ. Κώστας Ευαγγελάτος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου αυτή η έκθεση, εδώ στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, γιατί παρουσιάζοντας 84 έργα μου, τα οποία είναι των δύο τελευταίων δεκαετιών, νομίζω ότι μπορεί κάποιος – και εγώ ο ίδιος ειλικρινά – να δει το φάσμα των αναζητήσεων και των πράγματι αισθητικών καταθέσεων, που με αφοσίωση προσπάθησα να κάνω όλα αυτά τα χρόνια».

Διάρκεια έκθεσης και εκδηλώσεων: 8 – 14 Φεβρουαρίου 2016. Ώρες επίσκεψης: 12.00-14.00 και 18.30-21.00 καθημερινά.

Είσοδος ελεύθερη.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ