Εφημερίδα Κοινωνική

Επιστροφή στις νίκες για τον Καραβά

 Breaking News

Επιστροφή στις νίκες για τον Καραβά
21 Φεβρουαρίου 2016

Δυο γκέλες για τον Καραβά ήταν αρκετές, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Μοδινού ήταν σαρωτική καθώς επιβλήθηκε του Αχιλλέα Κορυδαλλού με 4-ο. Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Σταφσουλάϊ. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Καραβά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραβάς ήταν αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και με δύο προσωπικά γκολ του Ράμα στο (57’, 85’) σφράγισαν την νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χουχούλης στο 88 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 4-0.
Στο 15’ υπήρξαν αναγκαστικές αλλαγές, καθώς σε διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκαν στο κεφάλι ο Σαπάτης (τερματοφύλακας Θύελλας Αχιλλέα) με τον Μαυρέλη (παίκτης Καραβά). Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στον πρώτο έγινε ανάταξη γνάθου και στον δεύτερο τρία ράμματα στο κεφάλι. Το απόγευμα και οι δύο αθλητές επέστρεψαν σπίτι τους.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος (30’ Δώνας) , Γκούτσιος, Κασάρα, Μαλίκας, Αναγνωστόπουλος, Κοτζαπαναγιώτης, Σταφσουλάι, Γονατάς Μπιλιμπάσι (83’ Χουχούλης), Ράμα , Μαυρέλης ( 30’λ.τρ. Ψυλλάκης).

 

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Σαπάτης (30΄λ.τρ. Μανώλης), Χαροκόπος, Υφαντίδης Κ., Τζουμανάι, Γρηγοριάδης, Κοκόνης (60’ Καραμάνης), Ηλιάδης, Μαρλαφέκας, Γκάνι, Καρακασίδης, Μερκούρη (74’ Ευθυμιάδης).

 

Σταύρος Πρέσσης


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ