Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Μοσχάτου: Ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στους υπολογιστές

 Breaking News

Δήμος Μοσχάτου: Ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στους υπολογιστές
02 Φεβρουαρίου 2016

Ο δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων της Δια Βίου Μάθησης και προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες του να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνεργάζεται με τον πιστοποιημένο συνεργάτη της UNICERT-Παν/μιο Πειραιώς, I.C.T.C. διοργανώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων πληροφορικής που οδηγεί στην απόκτηση του “UNICERT PRIMARY”, πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα η συνεργασία του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, περιλαμβάνει ένα κύκλο δωρεάν ταχύρρυθμων μαθημάτων στις ενότητες: Microsoft Office-Outlook/Internet, Microsoft Office-Word, Microsoft Office-Excel. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε χώρους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, από έμπειρους και με εξαιρετική τεχνογνωσία πιστοποιημένους καθηγητές. Με το πέρας της εκπαίδευσης δίνονται εξετάσεις στο εξεταστικό κέντρο I.C.T.C. Οι εκπαιδευόμενοι επιβαρύνονται με το κόστος των εξετάσεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και θα κατατίθενται μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 50 02 900 (ώρες επικοινωνίας: 09.00-15.00) και στο e-mail: [email protected].

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ