Εφημερίδα Κοινωνική

Ασφαλείς, νόμιμοι και αδειοδοτημένοι όλοι οι αθλητικοί χώροι στη Νίκαια και στον Α.Ι. Ρέντη

 Breaking News

Ασφαλείς, νόμιμοι και αδειοδοτημένοι όλοι οι αθλητικοί χώροι στη Νίκαια και στον Α.Ι. Ρέντη
19 Φεβρουαρίου 2016

Στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, λειτουργούν πλέον με ασφάλεια για τους αθλητές και το κοινό, όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης αυτού της χρονοβόρου, δαπανηρού αλλά αναγκαίου έργου, ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:

«Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε επιτυχώς τα τελευταία χρόνια ήταν η αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σ’ αυτή τη χώρα ακόμα και γήπεδα όπως το Ολυμπιακό Στάδιο, το ΣΕΦ κλπ μέχρι πρόσφατα στερούνταν άδειας λειτουργίας. Ο βασικός λόγος γι’αυτό ήταν ότι κανείς δεν ενδιαφερόταν να εκδοθούν οικοδομικές άδειες, να παρθούν πιστοποιητικά πυρασφάλειας και να ελεγχθεί η ασφάλεια των αθλητών και των θεατών εντός των χώρων αυτών.

Με μια μεγάλη προσπάθεια των τεχνικών μας υπηρεσιών (νομιμοποίησαν όλους τους αθλητικούς χώρους), της οικονομικής υπηρεσίας (πλήρωσε για πυρασφάλεια πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ) και των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου μας, σήμερα όλοι οι αθλητικοί χώροι σε Νίκαια και Ρέντη είναι ασφαλείς και αδειοδοτημένοι.

Ένα ακόμα βήμα για το σεβασμό και την ασφάλεια των δημοτών μας ολοκληρώθηκε, έχουμε όμως ακόμα πολλά…»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ