Εφημερίδα Κοινωνική

Αποφυλακίζεται ο Ρουπακιάς λόγω παρέλευσης του 18μηνου!

 Breaking News

Αποφυλακίζεται ο Ρουπακιάς λόγω παρέλευσης του 18μηνου!
19 Φεβρουαρίου 2016

O Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 μαχαίρωσε θανάσιμα, στο Κερατσίνι, τον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα και είχε προφυλακιστεί για τη δολοφονία, αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας.

Ο Γ. Ρουπακιάς, βασικός κατηγορούμενος πλέον στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποφυλακίζεται με τους εξής περιοριστικούς όρους:

- Κατ” οίκον περιορισμός υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Στον κατηγορούμενο επιτρέπεται μόνο η μετάβασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ήμερες που διενεργείται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μόνο με αστυνομική συνοδεία και

- Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά ήταν «μονόδρομος» για τις δικαστικές αρχές, λόγω παρέλευσης στις 18/3/2016 του ανωτάτου, εκ του νόμου, επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης.

Την ίδια ώρα, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων σε σχέση με τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, ωστόσο το διάστημα αυτό η ακροαματική διαδικασία έχει «παγώσει» λόγω της αποχής που πραγματοποιούν οι δικηγόροι από την άσκηση των καθηκόντων τους, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ