Εφημερίδα Κοινωνική

«Περήφανος» ο Πειραιάς για το Ναυτικό Μουσείο

 Breaking News

«Περήφανος» ο Πειραιάς για το Ναυτικό Μουσείο
26 Ιανουαρίου 2016

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος. Η πρόεδρος του Μουσείου κα Αναστασία Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη υποδέχτηκε τους πολυπληθείς καλεσμένους της στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας που ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Παρών στην εκδήλωση και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σε δήλωσή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πολιτιστική δραστηριότητα του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, στη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, καθώς και στις κοινές δράσεις του Πειραιά και της Αγίας Πετρούπολης που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού για το κοινό έτος Ελλάδος-Ρωσίας 2016.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος είπε πως : «Το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός για την πόλη μας, με πολύ μεγάλη δραστηριότητα. Λαμβάνει ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες και πραγματοποιεί σημαντικές εκθέσεις και εκδόσεις. Η Πρόεδρος είναι εξαιρετική, δραστήρια και λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.»

1Παρόντες στην εκδήλωση αυτή, μεταξύ άλλων ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, οι βουλευτίνες Ελένη Σταματάκη, Γεωργία Γεννιά και Διαμάντω Μανωλάκου, η ηγεσία του ΠΝ με επικεφαλής τον Αρχηγό καθώς και η ηγεσία του ΛΣ με επικεφαλής τον αρχηγό, δύο βετεράνοι του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, οι αντιδήμαρχοι Κυριάκος Σιγαλάκος και Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο πρόεδρος του ΝΟΕ Αλέξανδρος Παπαδόγκωνας, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και σωματείων της πόλης.

 

2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ