Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Δ. Καμμένος δώρισε υπολογιστή για καλό σκοπό

 Breaking News

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Δ. Καμμένος δώρισε υπολογιστή για καλό σκοπό
26 Ιανουαρίου 2016

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτριος Κ. Καμμένος στα πλαίσια της ενδυνάμωσης και της υποστήριξης του σημαντικού έργου της Ελληνικής Κοινότητας «Αργώ» στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, προσέφερε έναν φορητό υπολογιστή αλλά και έναν προβολέα για να καλύψει τις ανάγκες της κοινότητας. Ο Δ. Καμμένος δήλωσε: «Είναι καθήκον μας να βοηθούμε και να στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε το δύσκολο αλλά συνάμα σημαντικό έργο των ελληνικών κοινοτήτων όπου και αν αυτές βρίσκονται.

Η κοινότητα «Αργώ» έχει να επιδείξει αξιοζήλευτη προσφορά για να παραμείνει το ελληνικό στοιχείο αναλλοίωτο και το ελληνικό πνεύμα ζωντανό ενώ, οι Έλληνες Ομογενείς στο Αζερμπαϊτζάν είναι με καρδιές γεμάτες από αγάπη προς την Ελλάδα και ας βρίσκονται μακριά.

Ο Ελληνισμός υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όπου υπάρχουν τέτοιες κοινότητες που δουλεύουν ακούραστα για να παραμείνουν δεμένες με την Ελλάδα. Γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ύψιστο χρέος όλων μας να βοηθάμε και να συμβάλλουμε στο δύσκολο αγώνα τους με όποιον τρόπο μπορούμε».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ