Εφημερίδα Κοινωνική

Η «οικογενειοκρατία» φέρνει αλλαγές στο Δημόσιο – Ποιοι κρατάνε ομπρέλα

 Breaking News

Η «οικογενειοκρατία» φέρνει αλλαγές στο Δημόσιο – Ποιοι κρατάνε ομπρέλα
15 Ιανουαρίου 2016

Φωτιά πήρε το πολιτικό σκηνικό μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ημερίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες, ότι η «μητέρα των μαχών» εστιάζεται πλέον στο Δημόσιο.

Τα πυρά της αντιπολίτευσης, οι απαντήσεις του Μαξίμου, τα «έργα και οι ημέρες» του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τα δυο νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση, φέρνουν σύννεφα πάνω δημόσια διοίκηση. Και κάπου εκεί… σκάει και η καταιγίδα των αποκαλύψεων για το πελατειακό κράτος, τους συγγενείς του Τσίπρα αλλά και… το «Δημόσιο που-κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-είναι η οικογένεια Μητσοτάκη»! Υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες, οι δημόσιοι υπάλληλοι προσπαθούν να κρατήσουν «ομπρέλα» έχοντας ήδη «χτυπηθεί» από την «αστραπή» του ασφαλιστικού και έχοντας στο άλλο χέρι κομπιουτεράκια για το νέο μισθολόγιο, την αξιολόγηση κτλ.

Μέσα σε όλα αυτά, προκύπτουν και ειδήσεις, όπως οι 11.000 επιπλέον προσλήψεις για τις οποίες «παλεύει» ο Βερναρδάκης με τους δανειστές προκειμένου να καλυφτούν κάποια κενά εντός του 2016.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ