Εφημερίδα Κοινωνική

Η Δημοτική Αστυνομία και… για το λάδι!

 Breaking News

Η Δημοτική Αστυνομία και… για το λάδι!
22 Ιανουαρίου 2016

Πριν λίγες μέρες σας είπαμε για την επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας στον Πειραιά. Δείτε όμως ένα ενδιαφέρον περιστατικό που διαβάσαμε για συνάδελφούς τους στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά με Μητροπόλεως (στο φανάρι), διερχόμενο Φ.Ι.Χ. έπαθε, προφανώς, βλάβη εν κινήσει και άφησε στο οδόστρωμα μια τεράστια κηλίδα λαδιού.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να τα διερχόμενα αυτοκίνητα να “απλώσουν” το λάδι σε όλη τη δεξιά λωρίδα της οδού Μητροπόλεως, αμέσως μετά το φανάρι και επάνω στη στροφή. Για καλή τύχη όμως των διερχόμενων από το σημείο οχημάτων -κυρίως των δικύκλων-, πέρασαν από το σημείο δικυκλιστές της Δημοτικής Αστυνομίας, που ήλεγχαν την παράνομη στάθμευση επί της οδού Μητροπόλεως και αφού εντόπισαν το πρόβλημα, απέκλεισαν με ειδική ταινία σήμανσης το κομμάτι μήκους σχεδόν 30 μέτρων στο οποίο συγκεντρώθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα του λαδιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα με αποτέλεσμα, να χρειαστεί, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, να κάνουν ρύθμιση της κυκλοφορίας για τουλάχιστον μία ώρα. Όσο δηλαδή χρειάστηκε για να φτάσουν τα οχήματα της υπηρεσίας σαρώματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα οποία στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί και να ρίξουν πριονίδι. Δυστυχώς, λίγα δευτερόλεπτα πριν καταφθάσουν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, μια διερχόμενη οδηγός μοτοσυκλέτας, δεν πρόσεξε την κηλίδα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. Είναι αυτονόητο, ότι αν δεν παρέμεναν στο σημείο οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, τα ατυχήματα θα ήταν πολλαπλάσια…Φυσικά, ο ασυνείδητος οδηγός του Φ.Ι.Χ. έσπευσε να εξαφανιστεί από τη πρώτη στιγμή…

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ