Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσημη εκκίνηση για το γραφείο Πωλήσεων της INTERAMERICAN στον Πειραιά

 Breaking News

Επίσημη εκκίνηση για το γραφείο Πωλήσεων της INTERAMERICAN στον Πειραιά
29 Ιανουαρίου 2016

Το νέο Γραφείο Πωλήσεων της INTERAMERICAN στον Πειραιά σηματοδοτεί τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας για την ανάπτυξη των εργασιών της στη πόλη. «Μεγάλο αστικό κέντρο απόλυτης προτεραιότητας για τον σχεδιασμό της εμπορικής δραστηριότητας της INTERAMERICAN» χαρακτήρισε τον Πειραιά ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, τονίζοντας ότι η τοπική αγορά και η τοπική κοινωνία χρειάζονται ασφάλιση με φερεγγυότητα, ποιοτική και για κάθε ανάγκη, με πελατοκεντρική φιλοσοφία και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. «Ο Πειραιάς χρειάζεται την INTERAMERICAN», υπογράμμισε ο κ. Κώτσαλος.

1

Το Γραφείο Πειραιά, με Συντονιστή τον κ. Βαγγέλη Τερζάκη, αριθμεί 31 πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, έναν unit manager και χαρακτηρίζεται από τη προσέλκυση νέων συνεργατών, έχοντας κατά τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του, ήδη, πολύ καλές επιδόσεις σε νέες εργασίες, ιδιαίτερα σε ασφαλίσεις υγείας.

2

Στην κατάρτιση, τις φιλοδοξίες και τις ικανότητες των συνεργατών που στελεχώνουν το δυναμικό των πωλήσεων του Γραφείου εστίασε ο κ. Γιάννης Καντώρος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, ο οποίος στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Δικτύου Agency επισήμανε τα πολύτιμα εφόδια που παρέχει η εταιρεία στους συνεργάτες της -συνεχή εκπαίδευση, τεχνολογία αιχμής και καινοτομία στην εργαλειοθήκη του ασφαλιστή μαζί με τα πιο ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα συστήματα και προγράμματα ασφάλισης- πέραν των δεδομένων κινήτρων επιβράβευσης και ανταμοιβής που προβλέπονται.

Ο κ. Ηλίας Μάλλιος, Διευθυντής Πωλήσεων, υπό την ιδιότητα του υπεύθυνου για το Δίκτυο Agency, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες επαγγελματικές ικανότητες του νέου Συντονιστή κ. Τερζάκη, ενώ ο επικεφαλής του Γραφείου περιορίστηκε σε δεσμεύσεις για πολλή δουλειά και καλά αποτελέσματα, σε απόδειξη της επαγγελματικής σοβαρότητας που τον διακρίνει.

3

Στα εγκαίνια περευρέθηκαν, εκτός των διοικητικών στελεχών και συνεργατών του Δικτύου Agency και του πειραϊκού Δικτύου Υγείας της εταιρείας, φίλοι και πελάτες του Γραφείου που τιμούν με εμπιστοσύνη τους την INTERAMERICAN. Ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν εκεί ο κ. Αλέξ. Αργουδέλης, αντιδήμαρχος, η κ. Αγγ. Σεληνίδου, πρόεδρος της Επιτροπής Προληπτικής του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο κ. Νικ. Πλατανησιώτης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο κ. Μιχ. Γιάγκας, διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και άλλα πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας και της αγοράς.

Επισημαίνεται η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας της INTERAMERICAN να συνδράμει ως «εταιρεία της κοινωνίας, με ευρύτερη συναίσθηση της ευθύνης της» -όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας- το έργο της UNESCO Πειραιά & Νήσων στις κοινωνικές δομές που ο οργανισμός έχει αναπτύξει στον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού για τους άπορους και άστεγους. Ο παρευρεθείς κ. Γιάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος της UNESCO Πειραιά & Νήσων και αντιπρόεδρος του οργανισμού διεθνώς, αναγνώρισε ως ιδιαίτερα σημαντική αυτή την υποστήριξη και αναφέρθηκε στο εύρος και την αξία της τοπικής προσφοράς της UNESCO για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνικής κρίσης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ