Εφημερίδα Κοινωνική

Χαλκίδα: Διαρρήκτες πυροβόλησαν αστυνομικούς

 Breaking News

Χαλκίδα: Διαρρήκτες πυροβόλησαν αστυνομικούς
04 Ιανουαρίου 2016

Απροσδόκητη τροπή πήρε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Χαλκίδας για μια διάρρηξη σε σπίτι στο Μύτικα Χαλκίδας, όταν οι δυο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν ανοίγοντας πυρ εναντίον τους! Ευτυχώς, από τις σφαίρες δεν υπήρξε τραυματισμός, όμως οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε ενημερωθεί από το συναγερμό ότι κάτι συμβαίνει και, όταν πήγε εκεί, είδε ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα. Οι άγνωστοι εισβολείς επιχειρούσαν να διαφύγουν πηδώντας την περίφραξη όταν έφτασαν οι άνδρες της Ασφάλειας που τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι, όμως ο ένας από αυτούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, συνολικά έξι φορές.

Εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά χωρίς να τραυματίσουν κάποιον από τους δράστες, που κατάφεραν να ξεφύγουν μέσα στο σκοτάδι εκμεταλλευόμενοι τη μορφολογία του εδάφους, παρά την καταδίωξη που ακολούθησε. Μάλιστα, πήραν μαζί τους και τη λεία τους από την διάρρηξη, που ήταν χρήματα και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας. Η προανάκριση για τον εντοπισμό των δυο κακοποιών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ