Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λιμενικοί αναγκάζουν δουλέμπορο να δει τα πτώματα 3 παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

 Breaking News

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λιμενικοί αναγκάζουν δουλέμπορο να δει τα πτώματα 3 παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)
18 Ιανουαρίου 2016

Αυτές οι εικόνες μπορούν να κάνουν και τον πιο δυνατό να λυγίσει… Έλληνες λιμενικοί «τιμωρούν» με έναν ιδιαίτερο τρόπο δουλέμπορο στην Σάμο… τον αναγκάζουν να δει κατάματα την αλήθεια!

Τρία παιδάκια- κάτω των πέντε ετών- βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από ναυάγιο στο Αιγαίο κοντά στο ελληνικό νησί. Έλληνες λιμενικοί αναγκάζουν τον 20χρονο Ακ Οσκάρτ τον δουλέμπορο που εκμεταλλεύτηκε την απελπισία των γονιών τους για να βγάλει εύκολα μαύρα χρήματα να δει τα άψυχα κορμάκια των παιδιών.

Εκείνος σκυμμένος έχοντας τα χέρια του δεμένα στην πλάτη του βλέπει… τι έκανε! Μετά από λίγη ώρα δεν αντέχει άλλο, σκύβει ακόμη περισσότερο το κεφάλι του για να μην βλέπει άλλο τις σορούς των παιδιών.

Λίγα μέτρα πιο μακριά ο πατέρας αναγνωρίζει το πτώμα του παιδιού. Λυγίζει, βγάζει μία κραυγή και ξεσπάει σε κλάματα. Κάποιος τον απομακρύνει ενώ ακούγονται και άλλες κραυγές πόνου.

Τότε λυγίζει και ο δουλέμπορος… Σπαράζει στο κλάμα από τις ενοχές που νιώθει και ένας εθελοντής τον παρηγορεί. Στην συνέχεια οδηγείται στον εισαγγελέα Σάμου με τις κατηγορίες της τριπλής ανθρωποκτονίας, παράνομης διακίνησης μεταναστών και πρόκλησης ναυαγίου (το βράδυ της Πέμπτης 14/01/2016).

Το βίντεο μετέδωσε το SkyNews.

Πηγή: star.gr

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ